Visie

Naast het delen van kennis en eigen ervaringen als ondernemer en/of professional  beoogt FACTOR ZEVEN handreikingen te geven, structuur aan te brengen en invulling te geven aan de ambities van de gedreven en creatieve ondernemer.

FACTOR ZEVEN ondersteunt de kandidaat in de verdere optimalisering en professionalisering van zijn of haar business case. Daarnaast stellen de professionals van FACTOR ZEVEN waar mogelijk hun netwerk  open zodat FACTOR ZEVEN de personen die zij begeleidt ook met andere ondernemers of partijen in contact kan brengen die relevant voor de ontwikkeling als ondernemer of  onderneming kunnen zijn.

Met dit initiatief biedt FACTOR ZEVEN veelbelovende ondernemers een platform, klankbord en een springplank om meer succesvol te zijn. De missie van FACTOR ZEVEN is om hoogwaardig advies toegankelijker te maken en als sparringpartner op te treden vanuit onze eigen kennis en ervaring

Doelgroep

FACTOR ZEVEN wil haar expertise en ervaring inzetten voor de toegewijde regionale onderneemster/ondernemer met visie, durf en doorzettingsvermogen.